Modele de bluza din matase

Modele de bluza din matase

Amintiți-vă că produsele de mătase se spală Manual cu Apă caldă. La ce Temperatura se Spala matasea (bluza): 35 ° C. de asemenea, bluza nu trebuie să fie albită sau îmbibată, chiar înainte de spălare. După spălare, clătiți de mai multe ori. Modelele ușoare și în vrac sunt de obicei purtate în timpul verii, astfel încât mătasea nu se lipeste de Corp și nu este chiar mai caldă. Dar ELE pot fi purtate, de asemenea, PE tot parcursul anului. Rochich-i Într-o fustă sau în Pantaloni scurți-veți avea o versiune elegantă și conforstabilă a unui COD de îmbrăcăminte pentru birou. ce sa Poarte cu bluza de Matase, bluza de mătase cu mâneci scurte treileapaleta de Culori. Modelele tipărite sunt mai potrivite pentru imaginea de weekend sau cu reținerea modelului pentru o a. Alb și albastru, pastel, Bluze monocromatice de mătase-pentru aspectul afacerii. Dar pentru ieșirea de seară cele mai potrivite Culori bogate Culori închise: albastru, Roșu sau Liliac. Există multe Stiluri de Bluze de mătase, pot fi cu sau fără mâneci, Cu gulere diferite, Cu sau fără Elemente Decorative. Modelele situer PE figură sunt foarte relevante, dintre Care ele sunt, de obicei, cusute cu un Guler stand-up, Cu maneci 3/4 (sau puteți doar să rostogolească mânecile-va arăta, de asemenea, Elegant).

Bluza DIN mătase necesită îngrijire atentă și respectuoasă. Prin urmare, fiecare femeie Care se iubește PE sine ar trebui să știe cum să ai grijă de hainele de mătase? În cazul în Care se referă la capodopere scumpe de concepteur, atunci este mai bine să-l curățați, apoi nu vă faceți griji și vă faceți griji cu privire la ruinarea bluzei. Dacă vă decideți să vă spălați acasă și nu știți cum să spalăți o bluză de mătase? Bluza de mătase Albă nu este inferioară partenerului EI. EA nu este mai puțin elegantă și feminină-arată foarte bine în SetUri de vară cu Pantaloni albastru închis sau o fustă de creion. Cu aceasta, este ușor să reîmprospătați orice tinuă, precum și să neteziți prezența lucrurilor Culori VII. Este ușor să creați un costum Elegant Într-un stil casual, combinându-l cu blugi sau Pantaloni scurți. Sau Într-un stil de afaceri, combinând cu Pantaloni Negri sau o fustă de creion. Pentru Fetele cu statură Mică, vă recomandăm purtarea unor astfel de Bluze DIN gât. Albă bluză cu un Guler deschis, Cu bibelouri și Arcuri va ajuta să completeze imaginea pentru o dată romantică. Mătase naturală a devenit o bază excelentă pentru numeroasele MODELE și Stiluri de Bluze pentru femei DIN 2017, având în, că caracterul său Practic și caracterul Regal Special au fost cunoscute de mult timp. Clasicul genului este o bluză fixată cu un arc voluminos PE Guler și manșete înalte, pe care Coco Chanel le-a adus în modĂ în ultimul secol. De atunci, acest Model a devenit semnul distinctive v al oricărei femei de carieră și a unei afaceri.

Este posibil ca femeile la modĂ de la oamenii obișnuiți să le acorde atenție, deoarece o bluză de mătase de o astfel de tăiere vă permite să creați imagini laconice, Elegante, potrivite pentru sărbătorile și sărbătorile romantice. În Fotografia de mai jos, vom vedea mai multe look Seara cu Stiluri de mătase Naturale de înaltă calitate. Firele de mătase Curg, se adună Într-o brățară frumoasă în spectacolul în stilul “băiat” și poncho. Expérimententând cu sifon și gaz, designerii sugerează combinarea unei Bluze DIN matériau transparent cu un manșon Lung Model scurt DIN mătase fără ele. Fotografia de mai jos arată unul dintre modelele cele mai populare DIN anul 2017. Bluzele de mătase sunt prévenant cele mai féminin articole de îmbrăcăminte. Și totul în materialul DIN care sunt cusute-mătase. În lume, produisez mai mult de 30 de soiuri vente, distinct în funcție de naturalețea și metodele de țesut.